Brillenglazen

Ceel is uw specialist in opmeten en aanpassen van glazen voor ver zowel als nabij. Vandecruys Optiek beschikt over de meest moderne meetapparatuur voor een beter zichtresultaat. Maak nu uw afspraak voor een gratis oogmeting en ervaar het verschil zelf!

enkelvoudig zicht brillenglazen

Enkelvoudig zicht glazen

Deze worden ook unifocale glazen genoemd. Ze worden aangepast ter correctie van zowel uw verte-, tussen- als nabijzicht. Onze brillenglazen hebben de beste optische kwaliteit, krasweringen en ontspiegelingen op de markt. Zo zien de glazen minder snel vuil, werken ze kraswerend, dampen ze bijna niet aan en gaan ze lichtschittering tegen.

meervoudig zicht brillenglazen

Meervoudig zicht glazen

Deze worden ook multifocale of progressieve glazen genoemd. Ze corrigeren zowel uw verte-, tussen- als nabijzicht in één brillenglas. De glazen verhelpen vermoeidheidsklachten zoals: hoofdpijn, scherpstellingsproblemen, tranen, enz... In combinatie met het juiste montuur zijn multifocale glazen uiterst makkelijk qua gewenning.

Wij zullen u vanaf het begin begeleiden en opvolgen met steeds 2 maanden gewenningsgarantie. Onze brillenglazen hebben de beste optische kwaliteit, krasweringen en ontspiegelingen op de markt. Zo zien de glazen minder snel vuil, werken ze kraswerend, dampen ze bijna niet aan en gaan ze lichtschittering tegen.

Meekleurende brillenglazen

Meekleurende glazen

Deze hoogtechnologische lifestyle glazen kenmerken zich door stabiele prestaties in verschillende klimaatzones, regio’s en weersomstandigheden. Buiten kleuren ze razendsnel tot een donkere zonnebril, binnenshuis weer buitengewoon helder. Natuurlijk bieden meekleurende brillenglazen u een optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Ze zijn beschikbaar in twee natuurlijke kleuren: bronsbruin en zilvergrijs.

beeldscherm rust brillenglazen

Beeldschermglazen

Dankzij de extra behandeling van deze brillenglazen wordt schadelijk blauw licht afkomstig van digitale schermen geneutraliseerd. Het resultaat is een ontspannen zicht met een betere contrastperceptie die overbelaste en vermoeide ogen voorkomt.

RX filter brillenglazen

Serengeti RX filterglazen

Serengeti glazen worden donkerder bij feller licht en vice versa. Daarom zijn ze uiterst geschikt in alle weersomstandigheden en vooral achter het stuur. De glazen zijn gepolariseerd, dus beschermd tegen hinderlijke weerkaatsingen. Ook blokkeren ze het blauwe licht uit het spectrum, met een rustgevend effect als gevolg. Dankzij de maatwerktechnologie zijn ze zeer vlak, dun en licht.

sport brillenglazen

Oakley True Digial sportglazen

Sportglazen zijn vaak meer gekromd dan andere, daarom verplaatst het beeld vaak. Als de beeldvorming op het netvlies niet perfect is, ervaart u het niet als een contrastrijk beeld. Oakley biedt u een haarscherp beeld in alle omstandigheden dankzij de True Digital© technologie. De glazen zijn daarbovenop gepolariseerd, dus beschermd tegen hinderlijke weerkaatsingen. De impactweerstand is zeer hoog en natuurlijk worden uw ogen 100% tegen schadelijke UV-stralen beschermd. Dankzij de maatwerktechnologie zijn ze zeer vlak, dun en licht.

drivers glazen

Drivers glazen

Het extra veiligheidssysteem dat u kunt dragen.

Deelname aan het verkeer in het donker voelde nog nooit zo veilig: DRIVERS GLAS is de innovatieve combinatie van een exceptioneel ontwerp voor brillenglazen en een technische hoogwaardige coating die schittering tegengaat. Storende weerspiegelingen behoren tot het verleden. U krijgt een helder zicht in alle omstandigheden. Voor een veilige en ontspannen aankomst.